Edda Pauksoni aasta lõpu horoskoop

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edda Paukson.
Edda Paukson. Foto: Erakogu

Selle aasta lõpu märksõna võiks olla püüdlused. Kindlasti tuleks kõik poolelijäänu lõpetada ja igasugused lahtised otsad kokku sõlmida.

Aasta lõpp kujuneb kõigile just selliseks, nagu oskame ja soovime seda kujundada. Igale märgile pakuvad planeetide kombinatsioonid nii pingeid kui ka suurepäraseid võimalusi. Oleneb sellest, kuidas suudame need pakutavad energiad ära kasutada.


Aeg sunnib meid palju mõtlema rahast, kuid poleks mõistlik lasta euro tulekul varjutada oma elukorraldust, püüdlusi ja soove.
Kuni aasta lõpuni kallutab Jupiteri asend Kalades meid kõiki liialdustesse. Peaks piiri pidama kõigega: söömise, joomise ja rahakulutamisega, seda enam, et Uraan – üllatuste ja impulsiivsuse planeet – võimendab Jupiteri mõju.


Samas on Jupiter õnnetoov planeet, nii ongi õige aasta lõpp endale võimalikult meeldivaks teha. Olla valmis igasugusteks üllatusteks, võtta osa kõikvõimalikest üritustest, sportida, viibida palju värskes õhus.
Kelle tervis pole olnud kõige tugevam, neile  toob aasta lõpp mõnevõrra parema toonuse. Paljudel tekib soov või äkkmõte taastada aastaid tagasi katkenud suhteid mõne toreda pere või mõne vana sõbraga.


Selliseid uusi lähenemisi soosib üldine planeetide kombinatsioon. Aeg, mida kulutate teistele, antakse mitu korda rikkamana tagasi ja iga taastatud side näitab, kuivõrd väärite, et teist kinni hoitaks.
Selle aasta lõpu märksõna võiks olla püüdlused. Kindlasti tuleks kõik poolelijäänu lõpetada ja igasugused lahtised otsad kokku sõlmida.


Elutempo on ülikiire ja kohati tunnete väsimust, tüdimust, isegi masendust. Osake oma aega plaanida, et ka teie lähedased teie ajast osa saaksid.


Paljud võivad saada üllatuslikke, põnevaid pakkumisi. Mõelge rahulikult, ärge kiirustage, kuid olge kõigele uuele avatud. Eriti peaksid uuteks katsumusteks valmis olema Kalad, Sõnnid, Vähid, Neitsid, Skorpionid ja Kaljukitsed.
Kaalud, Amburid, Veevalajad, Jäärad, Kaksikud ja Lõvid on ehk liigagi ettevaatlikud ega riski muudatusi ette võtta. Samas on just teil soodne aeg oma elus midagi muuta, eriti kui see puudutab tööd, õpinguid, suhteid või mõnda muud eluvaldkonda. Valmistage selle aasta lõpus kõik ette, kasutage nõuandjaid, et alustada uut aastat uue hooga.
Aasta lõpuks tuleks kõik jooksvad võlad tasuda ning kui teil on tarvis tehinguid sõlmida, lepinguid koostada, dokumente vormistada, siis peaksite kindlasti arvestama, et Merkuur liigub retrograadselt kuni 30. detsembrini, tekitades segadusi, vigu ja arusaamatusi – seepärast peaksite kõik dokumendid enne allkirjastamist mitu korda läbi lugema. Ärge kaotage raha ja võtmeid, vältige laenamist!
Merkuuri muudest arvukatest tempudest lugege «Astroloogilisest Abimehest».


Kaalud ja Vähid võivad aasta lõpus aeg-ajalt toriseda, olla halvas tujus, ennast alahinnata. Raputage end, saate tardumusest vabaks ja olete taas valmis elu täiega võtma.
Detsembris liigub armastuse ja ilu planeet Veenus Skorpioni märgis tekitades meis kõigis tugevaid kirgi, emotsioone, soovi nautida kõike ilusat.


Suurepärane aeg rutiinseks muutunud suhetesse värskuse toomiseks ja peret puudutavate muudatuste tegemiseks. Ehk tekib teil võimalus koos perega keskkonda vahetada. Kui olete üksik, võite armuda ning see suhe võib kujuneda pikaajaliseks.
Jõulupühade ajal liigub Kuu Skorpioni märgis, mille juhtplaneet Pluuto on elu ja surma sümboliks ja paneb meid arutlema nende oluliste mõistete üle, tekib soov taastada perekondlikke traditsioone.


Aasta lõpp on suurepärane aeg klaarida igasuguseid lahkhelisid nii tööl kui kodus. Nendele, kes tegelevad kunsti, näitlemise, muusika või millegi muu ilusaga, on aasta lõpp produktiivne. Selle aja loomingul on müstiline varjund.
Pühade ajal võiks mõelda, kas ikka SMS-i teel saadetud õnnitlused teevad saajale rõõmu. Võiks vahelduseks osta mõne toreda jõulukaardi, võtta kätte sulepea ning saata sõpradele oma soovid või värsiread paberile jäädvustatuna.
Selline nostalgiahõnguline samm mõjub kindlasti paljudele õnnitluste saajatele südantsoo­jendavalt. Tore oleks sahtlitest välja otsida kunagisi vanavanematele saadetud õnnitluskaarte ja neid koos lastega imetleda.


Kuni aasta lõpuni tekib meis paljudes soov võtta osa heategevusüritustest. On ju meil kõigil võimalik veidigi aidata kaasinimesi, kes vajavad abi. Eriti helded on Kalad, Sõnnid, Vähid, Skorpionid ja Kaljukitsed.
Aasta lõpp möödub romantiliselt, Kuu liigub Lõvis, mis annab vastupandamatu soovi lõbutseda, minna mõnele toredale suursugusele üritusele või korraldada ise mõni pidulik seltskondlik koosviibimine ning astuda uude aastasse šampanja, ilutulestiku ja suurepärase meeleoluga.


Talv algab tänavu 22. detsembril kell 01.40 ja kõik pärast seda hetke sündinud beebid on Kaljukitsed.
Meeldivat aasta lõppu ja tegusat uut aastat!

Edda Paukson
astroloog

Copy

Märksõnad

Tagasi üles