Vaata, kes on Türi valla ettevõtlikemad

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadpealinn Türi.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Kevadpealinn Türi. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Esmaspäevasel istungil kinnitas Türi vallavalitsus komisjoni ettepanekul Türi valla 2015. aasta parimate ettevõtete ning füüsilisest isikust ettevõtjate tunnustamiseks välja kuulutatud ettevõtluskonkursi võitjad, keda tunnustatakse tänukirja ja meenega 19. veebruaril kell 19 Türi kultuurikeskusesalgaval kontsertaktusel.

Arendusjuht Üllar Vahtramäe teatel sai kandidaate esitada viies kategoorias. „Kokku esitati 27 ankeeti. Parimale ettevõttele viis ankeeti, üks ettepanek kategoorias parim talu, kolm ankeeti alustava ettevõtte kategoorias, kaks ettepanekut parima töökollektiivi juhi ja 16 ankeeti parima toote-teenuse kategoorias,” täpsustas ta. „Enim oli nimetatud Järva tarbijate ühistu Türi sööklat ja Krahv Dracula bubi kondiitrit Tiia Jaagumanni.”

Türi valla parim ettevõte 2015 on Geoforce osaühing, mis tegeleb kruusa- ja liivakarjääridega seotud tegevustega, nagu sõelumis- ja purustustehnika rent ning  materjalide müük. Ettevõte on asutatud 2006. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles