Poolsada lapsevanemat andis allkirja haridusreformi peatamiseks

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi gümnaasiumi aktus
Türi gümnaasiumi aktus Foto: Andrus Eesmaa/ Järva Teataja

Türi haridusreformi peatamiseks on tänase seisuga allkirja andnud ligikaudu poolsada lapsevanemat.

Allkirjade kogumise üks eestvedajaid Asta Olonen ütles, et allkirju pole ta täpselt üle lugenud, kuid suurusjärk peaks olema selline.
Ta selgitas, et lapsevanemad saavad reformi pidurdamiseks toetust avaldada kolmapäeva keskpäevani Türi linna koolides, lasteaedades ja raamatukogus. „Siis kogume lehed allkirjadega kokku ja järgmisel esmaspäeval esitame need vallavolikogule,“ sõnas ta.


Rühm Türi lapsevanemaid hakkas koguma allkirju haridusreformi peatamiseks, sest muidu tehtaks nende meelest nii oluline töö ära kiirustades ja läbi mõtlemata.
Järgmisest õppeaastast hakkavad lapsed Türil õppima ühisgümnaasiumis ja põhikoolis. Türi põhikooli direktori koha võitis konkursiga Garis Pihelgas. Ühisgümnaasiumi direktori koha täitmiseks tehtud konkurss kukkus läbi, kuid vallavalitsuse ettepanekul nõustus kooli juhtima majandusgümnaasiumi direktor Ellu Rusi.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles