Batuudivõistlus vajab toetajate abi

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sport: Paide tüdruk Krete Kaasik harjutab trampoliini hüppeid Paide spordihoones. Ameerika Ühendriikides olnud MMil jäi Krete hooaja alguse kohta vähese harjutamise kiuste batuudihüpetes 33. ja topeltmini­trampoliinil 19. kohale.
Sport: Paide tüdruk Krete Kaasik harjutab trampoliini hüppeid Paide spordihoones. Ameerika Ühendriikides olnud MMil jäi Krete hooaja alguse kohta vähese harjutamise kiuste batuudihüpetes 33. ja topeltmini­trampoliinil 19. kohale. Foto: Dmitri Kotjuh

Paides toimuvad 9.-10. aprillini Paide lahtised meistrivõistlused trampoliinhüpetes. Praeguse seisuga on osalejaid üle 100.

Paide Võimlemiskooli trampoliinitreener Katrin Kaasik täpsustas, et võistlusklassides on esialgsetel andmetel osalemas 70 last üle Eesti. "Lisaks väiksemad ja algajad, kes teevad kaasa Konnahüpetes. Neid on registreerunud juba ligi 50," sõnas Kaasik.

Kuna eraldi arvestust peetakse ka Paide laste osas ning Konnahüpetes saab iga osaleja esikoha, on Kaasiku arvestust mööda auhinnalisi kohti 80 ringis.

Auhinnakomplektidega seoses vajavad aga võistluste korraldajad abi. Esimesed toetajad on Kaasiku sõnul juba olemas, kuid neid oleks juurde vaja. "Auhinnaks sobivad väga hästi ka väiksed asjad nagu pastakad, muud meened, aga ka maiustused," kirjeldas Kaasik.

Kel esemeliste annetustega võistlusi toetada pole võimalik, saavad abistada ka rahaliselt tehes ülekande Spordiklubi Maribel MTÜ arveldusarvele  221048078051 (SWEDBANK). "Käibemaksuvabastust me rahaliste annetuste tegijatele kahjuks anda ei saa," sõnas Kaasik.

Lähemat teavet jagab Katrin Kaasik kati@voimlemiskool.ee või telefonil 5330 1823.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles