Järvamaa toodang kandideerib parimaks toiduaineks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Birgit Itse
Copy
Põhjaka söögikoht.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Põhjaka söögikoht. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Konkursil Eesti Parim Toiduaine osaleb tänavu rekordarv väikeettevõtteid, sealhulgas on oma toodangu konkursile esitanud ka vähemalt kolm Järvamaa ettevõtet.

Eesti toiduainetööstuse liidu teatel kandideerib parima toiduaine tunnustusele 190 toodet, millest ligi pool on valminud Eesti väikeettevõtetes.

Järvamaad on esindamas Põhjaka Kulinaaria OÜ Põhjaka rukkileib, sibulamoos ja kanamaksapasteet, Viibergi OÜ Kodune sarja tooted – õunamahl ja peedisalat ning Ervita Marjakasvatuse OÜ Mamm sarja mustikamahl ja rabarberi-vaarikajook.

Tagasi üles