Glögiskandaal lõppes abilinnapea tagasiastumisega

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Sapp
Piret Sapp Foto: Anu Ansberg

Paide abilinnapea Piret Sapp teatas täna lõunal, et astub oma ametikohalt tagasi eelmisel nädalavahetusel lahvatanud glögiskandaali tõttu, mil teda süüdistati alaealistele alkoholi pakkumises.

Meediaväljaannetele saatis ta tagasiastumise põhjuste kohta järgmise selgituse: Ma ei poolda noorte hulgas alkoholismi propageerimist. Tunnistan oma süüd, et ei kontrollinud glögi kinkides, kas see sisaldab alkoholi.

Minu tagasiastumine abilinnapea kohalt välistab ka opositsioonipoliitikute heameele minu umbusaldamise üle, mida nad kindlasti järgmises volikogus ei oleks jätnud kasutamata.

Tunnen heameelt, et oma ametiaja jooksul on minu eestvedamisel teoks saanud mitmed suured projektid: Paide avatud noortekeskuse rekonstrueerimine, Paide spordihalli avamine, Paide sotsiaaltöökeskuse loomine, «Dance by Pärt» tantsuetendus, hea tahte lepingu sõlmimine Eesti Kontsertiga.

Olen veendunud, et muudatused, mis on linnastruktuurides minu ametiaja jooksul tehtud, on olnud õiged ning Paide linna arengut toetavad. Samuti on mul heameel, et asutustes, kus muudatused on toimunud, on tugevad ja oma valdkonda tundvad juhid.
Jätkan tööd volikogus ning annan endast maksimumi, et Paide muutuks paremaks.

Paide abilinnapea, Isamaa ja Res Publica Liitu Järvamaa piirkonna esimees Kaido Ivask sõnas, et praegu ühtegi nime uue abilinnapea kohale välja käidud ei ole ning hetkel ei osanud ta ka öelda, millal võimalik kandidaat selguda.
Abilinnapea töö saab siiski tehtud. Nädala alguses puhkusele läinud abilinnapead asendab haridus- ja kultuurinõunik Edith Tänavots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles