Sõnn

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõnn
Sõnn Foto: AFP / Scanpix

Võimalik, et sel aastal tekib teil vajadus vahetada töökohta või tuleb ette ootamatu koondamine. Selline olukord võib teil lausa jalad alt lüüa. Sobivaimad ajad uue töökoha otsimiseks on 16. jaanuarist kuni 24. veebruarini ja 2. kuni 27. märtsini, sest nendel aegadel olete ise aktiivsem ja enesekindlam uutele väljakutsetele vastu astumisel. Teil ei ole erilist soovi kuulata töökaaslaste ja sõprade nõuandeid ja soovitusi, kuigi just kaaslaste soovide ja nõuannete arvestamine tooks teile sel aastal rohkem kasu kui mõnel muul ajal.

Vältige sel aastal igasuguseid vähegi kahtlasena näivaid tehinguid. Ei maksa usaldada inimesi, kes pakuvad teile riskantseid ettevõtmisi. Vältige ka seltskondi, mille liikmete täpsetest ajenditest teil selget arusaamist pole.
Rahaline seis kipub kuni juunikuuni olema küllaltki Ameerika mägedele sarnanev. Parim aeg oma finantsolukorra parandamiseks on juunikuus, sel ajal võib olla isegi õnne loteriis.
Jaanuaris, novembri lõpus ja detsembri esimesel poolel võib ette tulla komandeeringuid või muid välisreise. Aga võib ka olla, et teete ise sel ajal otsuse mõne reisi ette võtmiseks. Võimalik, et otsustate end täiendada mõnel kursusel, minna kõrgkooli või asute lihtsalt omandama mõnd uut eriala.
Kodune elu muutub teile eriliselt tähtsaks augustis ja septembris. Võite ette võtta suuremaid ümberkorraldusi, tegeleda taimedega, abistada vanemaid või abistavad vanemad mingil kombel hoopis teid. Kui peaks olema plaan vahetada elukohta, siis see aasta ei taha selleks eriti suuri võimalusi pakkuda.
Partnerlussuhted on stabiilsed, rahulikud, võimalik, et liigagi. Pisut sära ja kirge võib tuua periood 9. oktoobrist kuni 2. novembrini.
Kui aasta esimene pool toobki ootamatuid olukordi ja igasuguseid muudatusi, siis alates juunist valvab teie elu õnnetoov planeet Jupiter, mis liigub Sõnni märgis. Tunnete end vabana ja rõõmsana. Olete abivalmis ümbritsevate suhtes ja nemad teie suhtes. Olete optimistlik ning teie loomupärane jonnakus on ilmselt unne suikunud, mis aitab kindlasti igapäevaseid suhteid meeldivana hoida.
See on hea aeg julgeda enam ette võtta kui muudel aegadel. Samuti on hea aeg pingeliseks muutunud suhete klaarimiseks.
Oma laste jaoks leiate ilmselt enam aega juulis, augustis, novembris ja detsembris. Oskate neid juhendada, õpetada, võidate kergesti nende usalduse. Sõnnid võivad loota ka pere juurdekasvu.
Nii mõnedki Sõnnid võivad sügisel armuda, või lisandub kirge, sära ja sügavust juba olemasolevasse suhtesse.
Tervis nõuab sel aastal enam tähelepanu. Eksisteerib tõsine oht end ära väsitada. Mõni hiiliv haigus võib samuti endast märku anda. Oleks ilmselt mõistlik võtta ette põhjalik arstlik kontroll. Tundlikumad piirkonnad on sel aastal liigesed, selg, põlved ja kurk.
Võimalik, et sel aastal tuleb teil olude sunnil külastada kedagi mõnes kinnises asutuses (nt. Haigla, hoolekodu, vangla, lastekodu). Muret võib teha mõne tuttava või sugulase tervis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles