Kaksikud

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaksikud
Kaksikud Foto: AFP / Scanpix

Teie aasta on äärmiselt vaheldusrikas. Võib tekkida võimalusi mitmeteks töökohavahetusteks.

Kui olete loominguline inimene, siis 4. aprilli ja 5. augusti vaheline periood tõotab olla vägagi viljakas. See periood on soodus ka vabakutselistele töötajatele. Kui aga olete praktilisema töö tegija, siis kasutage ära periood 21. veebruarist kuni 21. aprillini, sest sel perioodil on soodne aeg töökoha vahetuseks, tööotsinguteks, võimalusi võib tulla tutvuste kaudu või ka mistahes muid kanaleid pidi. Sel ajal võib ka juhtuda, et saate palgakõrgendust. Samas pole välistatud ka olemasolevast tööst ilma jäämine. Suhted töökaaslastega on sel aastal igati normaalsed, võimalik, et annate pingelisematel aegadel üksteisele ka nõu, kuidas keerulises olukorras paremini oma asjadega toime tulla.
Kodune elu sujub päris kenasti. Võimalik, et soovite sel aastal teha oma kodus muudatusi, vahetada elukohta, suhelda aktiivsemalt kodakondsetega, tegeleda oma koduaiaga, abistada vanemaid, eriti septembris ja alates 11. novembrist kuni aasta lõpuni.
Oma lastega tegelete sel aastal aktiivsemalt, võib-olla olete kohati isegi liialt karm ja kriitiline. Ehk oleks õigem püüda anda neile mõnevõrra enam vabadust oma tegemistes, püüda luua nendega hingeline kontakt. Septembrikuus on selleks head võimalused.
Meelelahutustest hoolite sel aastal vähem. Võimalik, et igasugused segadused töö valdkonnas rikuvad teie tuju ning teid on äärmiselt keeruline kodust välja meelitada. Mõistlik oleks siiski võtta aega ka enda ja oma hingeliste vajaduste tarbeks. Olles sõpradega, tunnete end palju paremini, seda enam, et nii mõnigi sõber võib teid üllatada mõne huvitava ettepanekuga, või saate ise mõnele sõbrale huvitava ideega toeks olla.
Rahalised seisud kipuvad olema kaunis muutlikud, kuid ka siin võite rasketel aegadel saada abi sõpradelt, kui seda vajama peaksite. Rahaasjade korraldamiseks on tegelikult päris hea aeg juunis ja juulis. Olete aktiivne leidmaks võimalusi lisavahendite teenimiseks.
Romantilised suhted on ülihead alates 2. novembrist kuni aasta lõpuni. Võite armuda või isegi abielluda.
Tervis on sel aastal igati stabiilne. See aga ei tähenda, et peaksite selle proovile panema oma mõtlematu tegutsemisega. Aeg-ajalt võib tunda anda põis ja munasarjad, kui olete naine. Mõistlik oleks käed ja jalad soojas hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles