Neitsi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neitsi
Neitsi Foto: AFP / Scanpix

Töös ja karjääris sujub kõik plaanipäraselt. Kui peakski juhtuma, et kaotate töökoha, või soovite lihtsalt seda vahetada, siis piisava aktiivsuse korral, leiavad kõik olukorrad teile soodsa lahenduse.

Aasta esimesel poolel võib teil ette tulla tegemist maksuametiga, hoidke kõik oma asjad korras, siis pole teil midagi karta.
Alates juunikuust on väga soodne aeg mistahes tööalasteks muudatusteks, teile võidakse teha ülihäid pakkumisi. Samuti võib teil tekkida soov millegi uue õppimiseks, kõrgkooli minekuks, või mõne kursuse kaudu enda teadmiste täiendamiseks. Üsna tõenäolised on nii kõikmõeldavad õppereisid kui ka igasugused muud välisreisid. Töö mõnes välisettevõttes võib osutuda väga edukaks.
Rahaasjades olete liiga murelik – kipute kokku hoidma seal, kus seda kindlasti teha ei tohiks, eriti enda ja koduste arvelt. Peaksite tingimata oma soovi midagi tallele panna mõnevõrra ohjeldama, kuigi see on suurepärane aasta investeeringuteks, kinnisvaratehinguteks, sest oskate kainelt analüüsida pakutavate tehingute kõiki aspekte, mis on eduka raha paigutamise aluseks.
Kodune elu on rahulik ja veidi igav. Aasta alguses ja novembris ning detsembris avalduvad mõjud tektavad teil soovi teha kodus mõningaid muudatusi, võtta ette mõni pisem remonditöö, või otsustate hoopis koos kodustega midagi huvitavat ette võtta.
Tööalased partnerlussuhted kipuvad olema segasevõitu. Võib ette tulla klatšijutte, jälgige hoolega, keda usaldada. Püüdke piirduda lihtsalt konstruktiivse koostööga.
Suhetes elukaaslase või armsamaga kipute olema mõnevõrra viril, leiate, et teile ei pöörata piisavalt tähelepanu ega hoolita ja hoolitseta teie eest niipalju kui teie arust seda tegema peaks. Vajate tavalisest enam hellust ning kipute seda lausa nõudma. Pidage meeles, sel kombel saadud hellitustel ja hoolitsusel pole iial sellist väärtust kui spontaanselt tulnul. Osake kõike seda, mida ise ihkate, pakkuda ka oma armsamale – uskuge see, mida te sealt vastu saate, ületab teie julgeimadki unistused. Aasta üldmõju on siiski küllalt rahulik, suuri tülisid partneriga ette näha ei ole.
Laste käekäik on teile sel aastal ülitähtis. Te oskate neile anda suurepärast nõu, kuid kipute seda tegema liialt autoritaarselt, mis tekitab lastes parajat vastuseisu ja trotsi. Valige õige aeg, koht ja viis kuidas oma lapsi õigetele radadele juhtida.
Tervis kipub olema küllalt muutlik. Kipute liialt muretsema iga pisimagi probleemi pärast. Esineda võib allergiat, ka vastuvõtlikkus nakkustele on tavapärasest suurem. Paljud vaevused võivad olla tingitud liigsest närvitsemisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles