Skorpion

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skorpion
Skorpion Foto: AFP / Scanpix

Oma tööasjade pärast ei pea Skorpionid sel aastal erilist muret tundma. On küll mõningane oht, et leiate oma olemasoleva töö olevat liialt igava ja vähe pinget pakkuva. See võib esile kutsuda soovi muutusteks, olge ettevaatlik, sedalaadi muudatused võivad tuua kaasa paraja segaduse, eriti ajavahemikul 19. septembrist 11. novembrini. Hoidke pea klaar, siis suudate probleemid endast eemal hoida.

Suhted töökaaslastega on aktiivsed aasta esimesel poolel. Teil on uusi ideid, mida tahate kohe rakendada, eriti kui olete juhtivtöötaja. Ärge siiski liialt kiirustage, liigne organiseerimine võib teie head suhted töökaaslastega pingeliseks muuta. Talitage tasa ja targu ning olete märksa edukam kui tühjalt rapsides.
Teie rahaline seis on täiesti normaalne. Novembrikuust kuni aasta lõpuni peaksite siiski jälgima, et oma väljaminekutega liiale ei läheks. Sel ajal tehtud investeeringud tuleb hoolikamalt läbi kaaluda, samuti võib teid külastada ootamatu heldushoog, mis võib teie finantsseisud hiljem keerulisemaks muuta. Kindlasti peaksite vältima võlguandmist ja –võtmist.
Kodune elu kulgeb sel aastal sujuvalt, olete koduste suhtes hoolitsev, samas vajate ka ise hellust ning armastust. Kui oma kodus üldse midagi teha viitsite, siis on sellise tegevuse eesmärgiks muuta kodu kaunimaks. Kui omate koduaeda, siis on see teie jaoks ilmselt üks lemmikpaiku aja veetmiseks, lillede eest hoolitsemiseks või näiteks lastele mõne atraktsiooni ehitamiseks. Ka lastega olete tavalisest märksa leebem, vaadake, et te neid ära ei hellita.
Sõpradega suhtlete sel aastal vähem, kuid võite leida endale mõne vanema sõbra, kes annab teile head nõu ja võib teie ellu jääda pikkadeks aastateks.
Sel aastal peate väga hoolikalt jälgima, et ükski teie tegevus ei läheks seadusega vastuollu. On ka oht, et ilmub välja mõni salajane vaenlane, kes üritab teie jalgealust õõnestada. Kui hoiate oma tegemised ausad ja sirgjoonelised, ei õnnestu kellelgi teile halba teha.
Reisimiseks ja komandeeringuteks on paremad ajad suvel.
Partnerlus- ja armusuhted on eriti ilusad alates juunikuust. Kui ongi tekkinud mingid lahkhelid, siis need tõenäoliselt lahenevad sel ajal. Nii mõnigi Skorpion võib sel ajal armuda või isegi abielluda.
Sel aastal eelistate lõbustustest ja meelelahutustest neid üritusi, mis pakuvad intellektuaalset laadi rahuldust. Ilmselt külastate sagedamini kultuuriüritusi.
Tervis on teil hea, kuid ärge pange seda proovile, sest on tõsine oht end üle pingutada. Vastuvõtlikumad kohad on selg, kõrvad, silmad. Kindlasti on omal kohal konsultatsioon arstiga, kui mingi probleem peaks ilmnema. Võib ette tulla ka hüppeliigese vigastusi. Aeg-ajalt võiksite kontrollida oma verenäitajaid. Aprillis võib ette tulla ka põletikulisi protsesse. Ja hambaarsti aadress tuleks kindlasti meelde tuletada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles