Ambur

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambur
Ambur Foto: AFP / Scanpix

Tõenäoliselt sõltub teie töö suuresti firma käekäigust. Kui peakski ette tulema muudatusi, ei hakka te eriti põdema, olge ainult ise kohusetruu ja ärge andke põhjust enda lojaalsuses ja sobivuses kahtlemiseks.

Eriti hoolikas ja diplomaatiline peaks olema septembris, novembris ja detsembris. Samas on teil piisavalt energiat uue töökoha aktiivseteks otsinguteks, kui peaks juhtuma, et teid tabab ootamatu koondamine. Vajadusel olete valmis vahetama isegi eriala. Samas võib juhtuda, et otsustate ise ennast täiendama asuda, olgu siis kõrghariduse või mõne uue eriala omandamise teel. Energiat teil selleks igatahes jätkub, olete oma püüdlustes visa ja sihikindel.
Rahaline seis on igati rahuldav, nii nagu see praegu paljudel on, erilist küllust ei ole, kuid tõsist puudust õnneks ka mitte. On hea, kui olete vajaduse valmis ka ajutiselt pisut vähemate vahenditega toime tulema.
Partnerlussuhetes möödub aasta rahulikult, kõik sujub teie soovi kohaselt. Juunis on nii mõnedki Amburid eriliselt heatahtlikud ning soovivad oma elukaaslasega midagi ilusat ette võtta. Võimalik, et otsustate minna eksootilisele puhkusereisile.
Oma lastele olete sel aastal heaks sõbraks. Nad usaldavad teid, eriti kui nad juhtuvad olema teismeeas. Nad leiavad, et olete lõbus seltsiline. Aasta esimene pool võib tuua hulgaliselt pereüritusi, käite sportimas või matkamas. Olete alati valmis mõnest lõbustusest osa võtma, kui teile sellekohane ettepanek tehakse, olete vajaduse valmis ka ise midagi sarnast organiseerima. See on aasta, kus naudite igat laadi meelelahutusi. Suudate kaaskondseid üllatada oma aktiivse ja vaba olekuga.
Suhtlemine sugulaste ja naabritega on sel aastal üsna tihe.
Aasta keskel pühendute oma kodule, ehk teete remonti, vahetate mööblit või tekib koguni soov elupaika vahetada. See aasta võib sellise soovi ka reaalsuseks muuta.
Tervis on suurepärane ning tõenäoliselt ei pea te sel aastal eriti meedikuid külastama. Kuni juunikuuni hoidke siiski sall kaelas, sest kurk ja häälepaelad võivad kergemini kähedaks minna.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles