Veevalaja

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veevalaja
Veevalaja Foto: AFP / Scanpix

Veevalajatele on see vabanemise aasta üle mitme aasta, kus nad on tundnud end kammitsetuna ning nad on vaevelnud erinevate probleemide küüsis.

Eriti aktiivseks ja heatujuliseks peaks kujunema aasta esimene pool. Kui peaksite olema töötu või ei ole te oma tööga rahul ning soovite seda muuta, olete eriliselt aktiivne uut suunda otsides alates oktoobrist kuni aasta lõpuni. Võimalik, et eelpool mainitud periood toob teie varasematele otsingutele just selle õige vastuse. Võimalik, et asute end täiendama või otsustate hoopiski mõne uue eriala omandada. Andke aga minna, tahtejõudu on teil sel aastal piisavalt. Suuremat edu võivad tuua IT-alased õpingud või enesetäiendamine.
Kodune elu on sel aastal, eriti alates juunikuust, suurepärane. Saate kodustega suurepäraselt läbi, lahendate pinged, kui need peaks olema tekkinud. Võimalik, et teie kodu ootab teie initsiatiivil ees põhjalik uuenduskuur.
Rahaline seis on muutlik. Õigem oleks hoiduda igasugusest laenamisest ja laenutamisest. Investeerimise soovi korral kasutage kindlasti kompetentse nõuandja abi. Mõnevõrra parem aeg rahalise olukorra kindlustamiseks on veebruar ja märts.
Suhtlete sel aastal aktiivsemalt oma õdede-vendade, sugulaste ja naabritega. Võtate ette ühiseid üritusi, käite üksteisel külas.
Tõenäoliselt hakkate sel aastal taas tegelema oma hobidega, mis on mingil põhjusel viimasel ajal kõrvale jäänud. Ärgitajaks võib olla mõni sõber, kellele hiljem selle eest väga tänulik olete.
Partnerlussuhted on kõige paremad augustis. Romantilistes suhetes võib oodata kirglikumaid momente perioodil septembrist poole novembrikuuni. Teil on võimalus armuda ja võimalik, et alustada ka kooselu. Kui teil on toimiv suhe, mis on ehk pisut rutiinseks muutunud, siis toob see aeg esile kogu teie hingepõhja kogunenud rahulolematuse, mis halvemal juhul võib viia ka suhte lõppemiseni. Kui vähegi võimalik, võtke pisut aega kaalumaks, kas ikka on õige võtta ette sedavõrd radikaalseid samme. See aeg ei ole kindlasti kõige parem väljakujunenud suhete lõhkumiseks pelgalt ägeduse ajel, uskuge, teie ägedus haihtub õige pea ja siis võite tehtut sügavasti kahetseda. Püüdke oma vaidlushimu ja ägedust veidi taltsutada ja kuulake ära, mida huvitavat on teie partneril öelda.
Jälgige kogu aasta jooksul, et teie tegevus ei läheks seadusega vastuollu ja vältiga kahtlaseid seltskondi.
Tervis sõltub suuresti teie meeleolust. On võimalik, et närvilistel päevadel tunnete kõhuvalusid ja esineb unehäireid. Kui keegi tunneb, et silmad on veidi nõrgemaks jäänud, kontrollige neid kindlasti. Nii mõnigi Veevalaja otsustab ette võtta operatsiooni nägemise teravdamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles