Kohad väljasõidukoolitusele Evelin Ilvesega täitusid kiiresti

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves arvamusfestivalil Paides
Evelin Ilves arvamusfestivalil Paides Foto: Erakogu

Väärikate ülikooli osavõtutasuga väljasõidukohad Saaremaale Evelin Ilvese loengule täitusid üllatavalt kiiresti.

Väärikate ülikool pakub selle eestvedaja Kristina Gudinase sõnutsi väljasõidukoolitusi iga aasta, kuid varem pole neile kohad sedavõrd kiiresti  täitunud. „Seekord jõudsin teate väljasõidust Saaremaale Evelin Ilvese loengule alles välja panna, kui juba hakkasid huvilised end kirja panema,“  imestas ta.

Kuigi väljasõidukoolituse eest tuleb osalejatel tasuda 80 eurot, täitusid kohad lausa ulmelisel kiirusel. Varasematel aastatel on väärikad käinud väljasõitudel 50kohalise bussiga. Tänavu tellis reisikorraldajaks õppinud Gudinas kohe teadlikult suure 66kohalise bussi, kuid sellestki jäi väheks.  „Kohad bussis täitusid paari päevaga ja küsijaid on aina veel.  Vaat, et väärikate ülikooli 150 õppurist  on Evelin Ilvese loengule huvilisi veel teisegi väljasõidu jagu. Kes teab, võibolla korraldan veel teisegi,“ arutles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles