Tänavu jagub noore spetsialisti stipendiumit kolmele

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Et Järvamaa kogukonnafondile tehti eelmisel aastal enam annetusi kui varem, antakse tänavu välja kolm stipendiumit ja eelistati rohkem praktilisema tööga seotud noori.

Järvamaa kogukonnafondi esindaja Valev Väljaots sõnas, et noore spetsialisti stipendiumisaajat selgitas ekspertgrupp esitatud kaheksa taotluse seast. «Kuna eelmisel aastal laekus Järvamaa kogukonnafondile annetusi rohkem kui varasematel aastatel, oli võimalus anda välja kolm stipendiumi ja nende saajatena eelistati rohkem praktilisema tööga seotud noori,» täpsustas ta.

Stipendiumi saavad Dairy Trading OÜ operaator Kaidi Sommer, Järvamaa kutsehariduskeskuse kutseõpetaja Helle Kilk ja Invester Metsahaldus OÜ ekskavaatorijuht Karl-Gustav Pint. Stipendiumide üleandmine toimub 8. aprillil kell 14 Järva maavalitsuse kolmanda korruse saalis. Stipendiumide suuruseks on 600 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles