Talguliste fookuses on veeohutus

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Erakogu

Kes valivad talguteemaks veeohutus, neid ootab ees üllatus.

Talgupäev toimub taas nõnda, et iga kogukond saab ise otsustada, millised tööd sel korral üheskoos ette võetakse. Teeme Ära talgupäeva eestvedaja, Eestimaa Looduse Fondi juhatuse liige Tarmo Tüür sõnas, et üheks üle-eestiliseks fookusteemaks on tänavu koostöös Päästeametiga valitud veeohutus, sest selles osas on meil kõigil palju õppida ja ära teha. Kõrvale ei jää ka mullu suurema tähelepanu all olnud tuleohutus, kuna eelmise aasta kogemus näitas, et tuleõnnetuste ennetamisele ei ole talgute raames sageli veel mõeldud.

Tüür lisas, et neile kogukondadele, kes võtavad tänavu üheks oma talguteemaks veeohutuse, on Teeme Ära talgupäeva meeskonnal varuks hea üllatus. „Kutsume kogukondi üles, et talgukorras valmistada ja püstitada oma veekogude äärde puidust veeohutusstendid, mille jaoks saame omalt poolt anda päästerõnga koos viskeliiniga ning ohutusjuhistega infotahvli,“ täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles