Nelja kuninga retkele stardib poolsada ratturit

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Reedel algaval Padiselt Paide kulgeval kahepäevasel rattaretkel on osalejaid 50, retk kulgeb ligi 140 kilomeetril ja mitme uue peatuskohaga.

Viienda Nelja Kuninga retke ühe korraldaja, Elo Öösalu andmetel on matkale tulemas 50 jalgratturit, kel on viimane aeg sõiduriist korda seada. «Töökorras peavad olema pidur ja signaalkell, ees valge ja taga punane ning vähemalt ühe ratta mõlemal küljel kollane või valge helkur,» selgitas ta. «Pähe kindlasti kiiver ja selga helkurvest ning reedel kell 9.30 kohtume Paide kultuurimaja parklas, kust meid E-Piima Paide spordihall sõidutab matka alguspunkti Padisel.»

Nelja Kuninga retk algab Padise mõisast  kell 12, kust jalgratturid alustavad sõitu tänavu uue kohana Rummu karjääri ning sealt edasi Nissi ja Varbola linnusesse. Edasi kulgeb retk Alu mõisasse ja pärast tutvumist mõisaga sõidetakse ööbimiskohta Valtu spordimajas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles