Lõuna-Järvamaal pääses õpilasmalevasse 70 last

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna-Järvamaa õpilasmalevlased tööhoos.
Lõuna-Järvamaa õpilasmalevlased tööhoos. Foto: Erakogu

Lõuna-Järvamaa õpilasmalevas saab suvel tööd seitse kümneliikmelist rühma Türil, Oisus, Laupal, Kabalas ja Imaveres, neist peaaegu pooled läbisid ka soovitusliku CV-koostamise õppe.

Türi noortekeskuse noortejuht, Lõuna-Järvamaa õpilasmaleva korraldaja Erika Teras sõnas, et kuigi õpilasmalevasse tulla soovijatel tuli esitada CV ja läbida vestlusvoor, täitsid neid tingimusi vaid pooled rühma pääsenutest. «Türil tegime küll koolituse ja kõik õpilasmalevasse tahtjad olid kohal, ka Imavere õpilased osalesid aktiivselt, kuid teistes rühmades jäi osavõtt tagasihoidlikumaks,» selgitas ta.

Vaatamata sellele avatakse Lõuna-Järvamaal sel suvel seitse kümneliikmelist rühma Türil, Oisus, Laupal, Kabalas ja Imaveres. Ka rühma õpilaste arvus on Terase ütlust mööda tehtud  mõningaid mööndusi. «Kui Kabalas soovis malevasse tulla vähem lapsi, siis sellevõrra lubasime Türil rühmadesse neid rohkem,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles