Kolmevärviline püreesupp võlus žüriid (1)

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Silvi Lukjanov
Copy

Täna üleriigilisel piimapäeval Imaveres piimaroogade valmistamises võistelnud viie kutsehariduskeskuse võistkonna seast pälvis pea maksimumpunktidega esikoha koorene trio püreesupp ja jänesekapsast itaaliapärane kooretarretis.

Võistluse võitnud Tallinna teeninduskooli koka eriala õppurite pakutud püreesupp koosnes õpetaja Kristi Tiido sõnutsi maapirnist, porgandist ja hernest. „Maapirn asendab kartulit, sest sobib suppidesse paremini ja on ka tervisikum,“ tõdes õpetaja.

Magustoiduks pakutav jänesekapsa pannacotta apelsinigeeliga on valmistatud ühe võistkonnas oleva noormehe retsepti järgi. Pannacota on itaaliapärane kooretarretis.

Tagasi üles