Laureaadid teevad tööd hingega

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa aktiivse noore preemia laureaat Jaanika Aasa kirjutas eelmisel aastal kavandi «Kodanikuharidus noorte moodi», mille maht on üle paarisaja tuhande krooni.
Järvamaa aktiivse noore preemia laureaat Jaanika Aasa kirjutas eelmisel aastal kavandi «Kodanikuharidus noorte moodi», mille maht on üle paarisaja tuhande krooni. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eile sai maakonna aktiivse noore preemia Jaanika Aasa, kes on võtnud oma südameasjaks maakonna noorte elu edendamise. Parimaks noorsootöötajaks tunnistati Leho Rohtla Albu vallast.

Järvamaa omavalitsuste liidu väljakuulutatud aktiivse noore konkursile esitati viis inimest. Liidu juhatuse ja noorsoopreemiate hindamiskomisjoni esimees Triin Pobbol märkis, et kuigi kõigil kandidaatidel oli tugevaid külgi ja häid saavutusi, leidis komisjon üksmeelselt, et preemia saab tänavu Järvamaa noortekogu juhatuse esimees Jaanika Aasa (20). «Ta ei ole mitte ühe väikese valla noorte hing, vaid on kogu maakonna noorte elu üle muretsemise oma südameasjaks võtnud,» põhjendas ta.

Pobbol sõnas, et Aasa eelmise aasta tähtsaim saavutus oli Kodanikuühiskonna sihtkapitalile esitatud kavand «Kodanikuharidus noorte moodi», mis sai ka toetust. «Kui noor inimene võtab julguse vedada projekti, mille maht on üle paarisaja tuhande krooni, siis on tegemist ühe väga teotahtelise inimesega,» ütles ta.

TEAVE
Järvamaa noorsoopreemiad
Aktiivne noor – Jaanika Aasa (preemia 127,82 eurot ehk 2000 krooni)
Nominendid Helen Aasa (Paide), Eveli Leego (Albu), Andreas Sapas (Järva-Jaani), Piret Kalamägi (Ambla),

Aasta noorsootöötaja – Leho Rohtla Albu vallast (preemia 255,65 eurot ehk 4000 krooni).
Nominendid Mare Hendrikson (Kaitseliidu Järva malev), Annika Rohi (Ambla vald) ja Sulo Särkinen (Türi vald).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles