Ehitaja ja kooli tüli jõudis kohtusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa kutsehariduskeskuse Paide remondis õppehoone.
Järvamaa kutsehariduskeskuse Paide remondis õppehoone. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Ehitusfirmade konsortsium Kristiine Ehitus ja Arco Ehitus läksid haridus- ja teadusministeeriumi vastu lepingu ülesütlemise tõttu kohtusse.

Tüli sai alguse sügisel, kui Järvamaa kutsehariduskeskus lõpetas ehitajaga Paide õppehoone renoveerimise lepingu. Kuigi mitu kuud püüdsid osapooled leida kohtuvälist lahendit, jõudis eile asi siiski kohtusse ning Harju maakohtus oli esimene istung. Ehitaja nõuab kohtu kaudu lepingu katkestamise eest hüvitist.


Järvamaa kutsehariduskeskuse juht Rein Oselin sõnas, et eile kuulas kohtunik mõlemad osapooled ära. «Et protsessis on asju, mida kumbki osapool peab veel täpsustama, andis kohtunik selleks võimaluse ning määras järgmiseks istungi ajaks 23. märtsi,» selgitas ta.
Paide õppehoone remont on seisnud ligi pool aastat. Oselin lausus, et uus hange on välja kuulutatud ning tähtaeg on veebruari lõpp. (JT)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles