Türi uued koolid said õppealajuhataja

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülle Tammela koos  oma õpilastega.
Ülle Tammela koos oma õpilastega. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Sügisel tööd alustava Türi põhikooli õppealajuhatajaks sai Ülle Tammela, ühisgümnaasiumis hakkab sama tööd tegema Maili Roosme.

Türi põhikooli direktor Garis Pihelgas ütles, et õppealajuhataja selgus kolme tubli kandidaadi seast. Ülle Tammelas oli Pihelga meelest seda erilist sädet ja selget ettekujutust, mida ta tahab näha ja kuidas uut kooli üles ehitada.


Türi ühisgümnaasiumi direktori kohtusetäitja Ellu Rusi selgitusel tehti õppealajuhataja valik kolme vägagi võrdse kandidaadi seast.
Maili Roosme kasuks rääkisid kauane töökogemus õppealajuhatajana, selge ettekujutus loodava kooli töökorraldusest ning pädevus anda gümnaasiumis ka tunde.


Eile algasid mõlemas koolis pedagoogilise personali valiku vestlusvoorud. Kavandatult peaksid konkursi tulemused selguma kuu lõpuks, mõlema konkursi tulemused avalikustatakse pärast otsuste tegemist ühel ajal.


Türi põhikooli väljakuulutatud 43 õpetaja ning õppealajuhataja, huvijuhi, logopeedi, psühholoogi ja sotsiaalpedagoogi ametikohale oli esitatud 100 avaldust.
Türi ühisgümnaasiumi väljakuulutatud 18,1 õpetaja ning õppealajuhataja ja huvijuhi ametikohale tuli 49 avaldust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles