Agressiivsed pullid hirmutasid tanklas inimesi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lugeja foto

Täna hommikul kell 5.30 ilmutasid end Ambla vallas asuvasse Märjandi tanklasse kaks agressiivset pulli, kes tankla öövahetuse töötaja sõnul reostasid platsi, sõid amplist lilli ja hirmutasid inimesi. 

Tankla töötaja selgitas, et ühtäkki ilmusid akna taha kaks pulli, vaatasid aknast sisse ja tegid koledat häält. «Nad olid kohal ligi kaks tundi, puskisid prügikaste ja haagiseid, tõstsid prügi kastidest välja, reostasid platsi, sõid amplist lilli, hirmutasid inimesi ja olid üsna tigedad,» täheldas ta. 
 
Kui tankla töötaja püüdis neid ära peletada, muutus üks neist agressiivseks ja tegi ründamiskatse. Kuna vähemalt aastavanused loomad näisid ohtlikud ja võisid tanklas peatuvaid kliente rünnata, helistas töötaja 112. «Lubati, et politsei hakkab asjaga tegelema,» ütles ta. 
 
Pullid tegutsesid tanklas umbes kella veerand seitsmeni, häirides sealjuures tankla tööd ja hirmutades kliente. Tankla töötaja helistas lähedal asuvasse talusse, aga sealt loomad pärit ei olnud. Üks külastaja käis veel teises lähedal asuvas talus, kuid sealt ei õnnestunud inimesi kätte saada, kelle käest küsida. Pullid lahkusid tankla juurest veerand seitsme paiku ning jalutasid üle põllu, loode suunas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles