Prandi küla kutsub vanavanemaid trallima koos lastelastega

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prandi küla vanavanemate ja lastelaste päev.
Prandi küla vanavanemate ja lastelaste päev. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Pühapäeval toimub Koigi valla Prandi külas teine vanavanemate ja lastelastepäev, kuhu seekord on oodatud osalejaid kaugemaltki.

Et eelmine aasta esimest korda peetud vanavanemate ja lastelaste päev osutus ettevõtmise idee autori Marje Kulli sõnutsi sedavõrd menukaks, küsiti tänavu toetust vallalt ja külaseltsilt ning korraldatakse päeva kõigile huvilistele. Nii on sellel pühapäeval kell 11- 16 toimuvale üritusele Prandi külamaja õuel kogunemas üle poolesaja trallitaja. Neist 27 on Kulli andmetel lapsed ja kaugemalt tulijad saabuvad Paidest ja Tartust. «Kel tekib huvi veel meiega koos trallima tulla, andke ette teada ja tulge aga kohale,» kutsus ta. Teatada tulekust tasub ette seetõttu, et kõigile jätkuks söögipoolist ja eriti just jäätist. Selleks tasub helistada Marje Kullile telefonil 5064924

Vanavanemate ja lastelaste päeval saab pallida, parvetada, kiikuda, grillida ja süüa koos lastelastega jäätist. «Kindlasti ka tantsime eelmisel aastal väga menukat labajalavalssi, mis haaras meid kõiki kaasa ja külla oleme kutsunud ka klouni ja mustkunstniku Ummi, kes õpetab meile tsirkuse trikke ja mänge,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles