Alempoisi motopidu toob Türile 300 ratturit

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Sel nädalalõpul näeb Türil uhkeid mootorrattaid, nendel tehtavaid hulljulgeid trikke ja kõik huvilised on oodatud ka mootorratturitega koos pidu pidama.

Motoklubi Alempois MC president Martin Kruus sõnas, et tänavu korraldatav motopidu kannab juba järjekorranumbrit 11 ja mitmes Eesti lähiriigis tuntust kogunund motopeole koguneb tsiklihuvilisi Soomest, Rootsist, Lätist ja Leedust rääkimata. «Nii 300 ringis mootorrattaid võib Türile vabalt kokku tulla. Kuigi klubis on meil 23 liiget, on Järvamaal mootorrattureid juba saja ringis,» arutles ta.

Tänavu 12.-13. augustil toimuvat motopidu korraldab klubi Kruusi sõnutsi ikka selleks, et tutvustada mootorrattaid ja nendega kaasnevat elu-olu laiemale publikule. Nii on Türi vallas asuvasse motospordi keskusesse Kihlis oodatud kõik huvilised. « Kihli motokeskuses toimuva programmi jälgimiseks tuleb lunastada vaid 10 eurot maksev käepael, millega saab osa mõlemast päevast. Saab jälgida motoklubide vahelisi jõukatsumisi ja vabas stiilis romurallit ning laval astuvad üles erinevad bändid ja keskööl toimub ka väike ilutulestik,» loetles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles