Maakonna kõrgeima autasu pälvib Kalev Aun

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide jäätmejaama avamine
Paide jäätmejaama avamine Foto: Tiit Reinberg

Järvamaa Vapimärgi nõukogu otsusega saab tänavu maakonna kõrgeima autasu SA Keskkonnainvesteeringute Keskus juhatuse liige Kalev Aun.

Kalev Aun saab Vapimärgi pikaajalise tulemusliku tegevuse eest Järvamaa arendamisel. Kalev Aun oli aastatel 1990–2000 Järva maavalitsuse keskkonnaosakonna juhataja. Alates 2000. aastast juhib ta Keskkonnainvesteeringute Keskust. Aastatel 1993–2002 oli Aun Türi linnavolikogu esimees.

Järvamaa Vapimärki antakse välja alates 1998. aastast. Järvamaa Vapimärk on asutatud Järvamaale osutatud teenete tunnustamiseks ja see on maakonna kõrgeim autasu.

Järvamaa Vapimärki annavad välja Järva maavanem ja Järvamaa omavalitsuste liit Järvamaa elanikele, erandina ka Eesti ja välisriikide kodanikele, kellel on eriti silmapaistvaid isiklikke teeneid Järva maakonna ees.

Järva maavanem Tiina Oraste ja Järvamaa omavalitsuste liidu juhatuse esimees Triin Pobbol annavad Järvamaa Vapimärgi Kalev Aunale kätte 23. veebruaril Türi kultuurimajas Eesti Vabariigi 93. aastapäeva tähistamisel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles