Roolijoodikute vabandused korduvad ajast aega

Kuido Saarpuu
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkohol.
Alkohol. Foto: Toomas Huik / Postimees

Alkoholi tarbinud juhte tabab politsei igal kontrollikäigul, enamasti jahuvad nad põhjendustes midagi eilsest õhtust ja paarist õllest.

«Võrreldes eelmiste aastatega oleme muutnud töötaktikat ja pööranud liiklusele suuremat tähelepanu, eriti võimalike joobes juhtide väljaselgitamisele ja nende liiklusest eemaldamisele,» rääkis Järva Teatajale Paide politseijaoskonna juht Margus Toomsalu. «Kahjuks on reaalsus selline, et mida rohkem me järelevalvesse panustame, seda suuremaks läheb rikkujate hulk.»

Oma tegu inimesed suurt vabandada oska, nentis Paide politseijaoskonna välijuht Valdur Mõttus. «Valdav osa, kes teisi ja ennast ohustavalt käitumiselt tabatakse, väidab, et on mingil ajal, tavaliselt eelmisel päeval joonud mõne õlle,» lausus ta. «Ilmselgelt peaks terve organismiga inimese puhul olema nii, et eelmisel õhtul tarbitud paar õlut peaksid olema hommikuks kehast läinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles