Sirguvad tähekesed selgitasid paremad

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi gümnaasiumis oli algklasside mäng «Sirguvad tähekesed»
Türi gümnaasiumis oli algklasside mäng «Sirguvad tähekesed» Foto: Erakogu

Eile oli Türi gümnaasiumis algklasside mäng «Sirguvad tähekesed», kus osales kümme võistkonda Järvamaalt ja Raplamaalt. Mäng koosnes neljast toast: tarkuse-, nupukuse-, muusika- ja kunstituba.

Korraldaja, Türi gümnaasiumi õpetaja Ülle Tammela lausus, et tarkusetoas oli mälumäng ajakirjade Täheke, Hea Laps ja varia küsimuste põhjal. Esimeseks tuli Türi gümnaasium, teiseks jäi Paide gümnaasium ja kolmandaks Rapla ühisgümnaasium.

Tammela sõnas, et nupukusetoas tuli lahendada sudokuid. Parimad lahendajad olid Türi gümnaasiumi õpilased, järgnesid Ambla lasteaed-põhikool ja Väätsa põhikool.

Kodune ülesanne oli luuletada heast tujust. «Sellega said kõige paremini hakkama Ambla lasteaia-põhikooli lapsed, kelle esinemine oli lustakas ja huumorimeelne,» lausus Tammela.

Muusikatoas valmistasid rühmad ette omaloomingulisi regilaule. «Üllatusesinejatena astusid üles koolide esindajad-õpetajad. Nemad nii-öelda mängisid kõik akordioniansamblis, seda tegid nad rõõmsatujuliselt ja kogu hingega,» lausus Tammela.
Kunstitoas meisterdasid lapsed fimost sõbrapäevasüdameid. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles