Paides jätkub tualette isegi partei kongressi tarvis

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna võimuvõitluses on üheks oluliseks teemaks kerkinud, kas 5. novembril peaks partei kongress toimuma Paides või Tallinnas.

Riigikogu liige ja Keskerakonna volikogu esimehe kandidaat Peeter Ernits selgitas eile, et kongress peaks toimuma pealinnas ja tõi Paide miinusena välja, et siin pole piisavalt tualette. «Paide on lihtsalt Paide, ta on Eesti süda, aga Paide saalid ei ole lihtsalt nii suured, kuni selleni välja, et inimesed tahavad tualetis käia, garderoobis on vaja käia,» lausus ta eile pressikonverentsil.
SA Paide Spordi- ja Tervisekeskus juhatatuse liige Mario Polusk selgitas, et E-Piim spordihallis on toimunud üritusi, mida külastas kaugelt üle tuhande inimese ja kordagi pole tekkinud probleemi, et kliendid ei saaks oma ihuhädasid rahuldada. Polusk luges kokku, et spordihalli tualettides on 20 potti ja kaks pissuaari, lisaks üks invatualett.
Garderoob mahutab tema hinnangul poolteist tuhat mantlit ja jopet.
Ka parkimisega pole Poluski kinnitusel probleemi, sest ligiduses asub mitu suurt parklat. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles