Tulumaksu laekub rohkem kui eelmisel aastal

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osa omavalitsusjuhte on seda meelt, et tulumaksu laekub varasemast rohkem tänu eksportivatele ettevõtetele. Grillmajade tootja Arctic Finland House ekspordib 99% toodangust, aga palka ei ole ettevõte saanud tõsta ei materjali optimeerijal Edme Eenmaal ega ka teistel töötajatel.
Osa omavalitsusjuhte on seda meelt, et tulumaksu laekub varasemast rohkem tänu eksportivatele ettevõtetele. Grillmajade tootja Arctic Finland House ekspordib 99% toodangust, aga palka ei ole ettevõte saanud tõsta ei materjali optimeerijal Edme Eenmaal ega ka teistel töötajatel. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Kuigi jaanuaris laekus paaris vallas üksikisiku tulumaksu eelmise aasta sama ajaga võrreldes kuni veerand rohkem, siis ei tähenda see, et palgad oleksid tõusnud või töötus vähenenud sama hoogsalt.


Jaanuaris laekus maakonnas omavalitsuste eelarvesse üksikisiku tulumkasu aastatagusega ajaga võrreldes viis protsenti rohkem. Kõige suurem oli tõus Koigi, Imavere ja Kareda vallas.

Miinuspoolele jäi ainult Ambla vald, kus maksu laekus kuus protsenti vähem kui aasta tagasi. Paide linnas oli tõus üks protsent.
Imavere vallas laekus jaanuaris üksikisiku tulumaksu eelmise aasta esimese kuuga võrreldes 24 protsenti rohkem.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles