Järvamaad tutvustab Tourestil ligi 20 turismiettevõtet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A.H.Tammsaare muuseum Vargamäel.
A.H.Tammsaare muuseum Vargamäel. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Sel nädalalõpul Eesti Näituste paviljonides peetaval turismimessil Tourest on Eesti siseturismi hallis esindatud ka Järvamaa ettevõtted.


Järvamaa väljapanek on üks suuremaid, võttes enda alla 50 ruutmeetrit. Järvamaa eksponentide kujunduse läbiv motiiv on linane kangas ja meie maakonna rahvariide triibumuster, suurel taustapildil on näha Norra allikaid.
Eesti piimandusmuuseum on turismimessil väljas olnud alates 2003. aastast. «Kui meid poleks turismimessil, siis poleks meid justkui kliendi jaoks olemas,» arutles muuseumi direktor Ants Välimäe.
Lisaks piimandusmuuseumile esindavad messil Järvamaad Türi muuseum, Eesti ringhäälingumuuseum, Järvamaa muuseum, Ajakeskus Wittenstein, Paide spordi- ja tervisekeskus, Paide kultuurikeskus, Koigi mõis, Eivere mõis, Roosna-Alliku mõis, külalistemaja Vana Tall, A.H.Tammsaare muuseum Vargamäel, Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskus, Seidla tuulik, Järva Arengu Partnerid, Kilplaste teemapark, Paide turismiinfokeskus, Paide linnavalitsus ja Türi vallavalitsus.
Messi peakorraldaja on Eesti turismifirmade liit, turismimess toimub juba 20. korda.
Reedel ja laupäeval on mess avatud kella 10st 18ni ja pühapäeval 10st 16ni.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles