18 garaaži ühe ööga: sissemurdjad võtsid ette Paide inimeste panipaigad

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju Paides
Tulekahju Paides Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna, kella 5.30 paiku märkasid patrullpolitseinikud, et Paides Ristiku tänaval põleb garaažiboks. Samuti märgati, et mitmesse boksi on sisse murtud. Koostöös päästjatega tulekahju kustutati.

 

Lääne prefektuuri pressiesindaja Ruth Vilusaar ütles, et esialgsetel andmetel said kolm garaažiboksi tule-, suitsu- ja veekahjustusi ning sisse oli murtud 11 garaažboksi. „Juhtunu osas alustati kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahv 203 alusel, mis käsitleb asja rikkumist või hävitamist. Juhtumi kõik asjaolud on selgitamisel,” lisas ta.

Lisaks sellele anti täna varahommikul politseile teada ka teisest juhtumist Paides, kus sedakorda oli Aiavilja tänaval garaažiboksidesse sisse murtud. Esialgsetel andmetel oli kahjustatud seitset garaažiboksi. Juhtumi kõik asjaolud on selgitamisel.

Mõlema juhtumiga seoses palub politsei tähelepanelike inimeste abi. Kõik, kes nägid nii Ristiku kui ka Aiavilja tänava garaažide juures kahtlaseid inimesi või sõidukeid ja märkasid kahtlast tegutsemist, palume sellest politseile teada anda telefonil 384 9942 või kalev.orgvee@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles