Õpilased plaanivad magusalaada tulude eest Hiiumaale sõita

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg

1. detsembril kell 13 leiab Peetri kooli saalis aset traditsiooniline magusalaat, kus tegutsevas kohvikus teenitud tuludega plaanitakse katta kulusid, mis on seotud Peetri kooli õpilasesinduse suvise õppekäiguga Hiiumaale.

Jõulukuu alguses toimuvast laadast on kujunenud kooli traditsioon, mida õpilased alati suure elevusega ootavad. «Laada eesmärk on arendada õpilastes planeerimis-, suhtlemis- ning rahakasutusoskust,» andis teada kooli huvijuht Kaidi-Ly Välb.

„Meie väikesed ja natuke suuremad kondiitrid, pagarid ning kaupmehed ootavad kõiki laadakülalisi endavalmistatud hõrgutistega. Pakutakse juba nii meie vanaemadele tuntud suupisteid ja küpsetisi kui ka tänapäevasemat köögiloomingut,“ rääkis Välb toimuvast täpsemalt.

Avatud on õpilasesinduse kohvik. Tooteid on võimalik kaasa osta kui ka kohvikus kohapeal meeleoluka muusika saatel nautida. Kohvikus teenitud tulu aitab katta kulusid, mis on seotud Peetri kooli õpilasesinduse suvise õppekäiguga Hiiumaale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles