Korraldajat hämmastas publiku käitumine

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seda, et Türi kultuurikeskuse suures saalis toimunud väärikate ülikooli Rene Bürklandi loeng toob kohale ohtralt rahvast, oskas korraldaja ette näha, küll aga mitte seda, et kuidas käitus pea sada loengut kuulama tulnud külastajat.

Järva- ja Raplamaa väärikate ülikooli korraldaja Kristina Gudinas sõnas, et Rene Bürklandi loengut ette valmistades ta teadis, et kuulama tulevad paljud huvilised ja vanusest sõltumata. Mitmed nooremad kui 60 aastased olid viisakalt ka tulekuks luba küsinud. Nii oskas Gudinas kavandada 254 kohta mahutavasse saali lisatoole ja suunas ka kohe aegsasti nooremat rahvast 84 istekohaga rõdule.

Loengu alguseks olid kohad saalis kõik täis ja rõdulgi vaid mõni üksik vaba koht. Nii hämmastas Gudinast, kui nägi kirjapannute lehel osalejate arvuks vaid 270. «Kuidas nii, aga kes need teised siis on, sest kõik kohad on täis  nii saalis ja lisaks veel rõdul olijad,» imestas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles