Eurone annetus pani «tumma» mehe inglise keeles rääkima

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurose mündi nägemise järel hakkas enda tummaks väitnud mees rääkima ja lubas suurema rahatähe lahkelt lahti vahetada.
Eurose mündi nägemise järel hakkas enda tummaks väitnud mees rääkima ja lubas suurema rahatähe lahkelt lahti vahetada. Foto: Elmo Riig

​Kui üks viljandlanna tummana esinenud tõmmule mehele küsimise peale ühe euro annetas, hakkas too inglise keeles rääkima ja teatas, et võib ka suurema rahatähe lahti vahetada. Politsei soovitab annetusi nuruvatele tegelastele raha mitte anda ja neist korrakaitsjatele teatada.

Üks anonüümsust palunud naine, kelle isik on Sakalale teada, kirjeldas, kuidas tegutsesid noored tõmmud mehed esmaspäeval Viljandis Magaziini poe lähedal. "Üsna veenvalt, kassipoja pilguga, liibub tumedanahaline mees kuskil poes ligi ja pistab sõnagi lausumata ankeedi nina alla. Ankeedis on kenasti Eurese märk (Euroopa tööjõu vaba liikumise võrgustik – toimetus) ja muid sümboleid, mis tekitaks tunde, et asi on päris," kirjeldas esmaspäeval annetajatega suhelnud naine. "Et mul oli sportlik huvi näha, mis seal on, siis olin selle eksperimendi eest nõus ühe euro välja käima."

Templid, allkirjad ja aadressid

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles