Mõjukas väljaanne tunnustas Eestis tegutsevat panka

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Erakogu

Panganduse- ja finantsmaailma üks mõjukamaid väljaandeid The Banker tunnustas Eestis tegutseva panga tugevat ühiskondlikku positsiooni kui ka kliendi mugavuse, rahatarkuse, digitaliseerimise ja ettevõtlikkuse tõstmisele suunatud projekte.

The Financial Timesi kontserni kuuluv The Banker nimetas SEB Panga tänavuse aasta parimaks pangaks Eestis. Kolmapäeval, 7. detsembril Londonis aset leidnud tseremoonial kuulutati välja lõppeva aasta panganduse parimad 152 riigis üle maailma. Eesti parimaks pangaks nimetati ka SEB, mille põhiliste tugevustena toodi välja nii panga tugev ühiskondlik positsioon kui ka kliendi mugavuse, rahatarkuse, digitaliseerimise ja ettevõtlikkuse tõstmisele suunatud projekte.

„Püüdleme alati selle poole, et meie poolt pakutud teenused ja klientide nõustamine oleksid maailmatasemel ja The Bankersi parima panga tiitel on meile oluline tunnustus,“  märkis SEB juhatuse esimees Allan Parik. SEB sai The Bankeri parima panga tunnustuse osaliseks juba seitsmendat korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles