Türi vallas algas ettevõtluskonkurss

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi vallamaja
Türi vallamaja Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Türi vallavalitsus ärgitab valla inimesi, asutusi ja ettevõtjaid esitama kandidaate viide ettevõtluskonkursi kategooriasse.

Türi vallavalitsuse arendusjuht Üllar Vahtramäe sõnas, et tänasel, 10. jaanuari istungil kuulutas vallavalitsus välja Türi valla ettevõtluskonkursi sooviga selgitada välja 2016. aasta parimad ettevõtted ja füüsilisest isikust ettevõtjad. „Soovime tunnustada vallas tegutsevaid edukaid füüsilisest isikust ettevõtjaid ja äriühinguid, sealhulgas suur- ja väiketootjaid, talusid, põllumajandus- ja muid ettevõtteid,” lausus ta.

Vahtramäe rahvast aktiivselt kandidaae esitama. „Konkursile võib esitada füüsilisest isikust ettevõtjaid ja äriühinguid, sealhulgas maaettevõtlusega ja nii taime- kui ka loomakasvatussaaduste tootmisega tegelevaid suur- ja väiketootjaid, nii talusid kui ka põllumajandusettevõtteid, alternatiivset suunda arendavaid talusid ja muid ettevõtteid, kes tegutsevad Türi vallas,” täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles