Türi vald otsib tegusaid

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi ringristmiku ehituse nimetas Türi vald aasta teoks 2015. Foto on loo juures illustratiivselt.
Türi ringristmiku ehituse nimetas Türi vald aasta teoks 2015. Foto on loo juures illustratiivselt. Foto: Tanel Ärm

Türi vallavalitsus soovib koos vallaelanikega selgitada ka tänavu eelmise aasta tegu ja tegijat, kandidaate oodatakse kuni 2. veebruarini.

Türi valla avalike suhete ja kultuurispetsialist Katrin Soomets selgitas, et tunnustuse vääriliseks võib saada ükskõik milline ettevõtmine, mis möödunud aasta jooksul on vallale või türilastele olulise tähtsusega ja mõjutanud positiivselt vallaelanikke. „Esitada võib kõiki Türi vallas aktiivselt tegutsevaid inimesi, kodanikeühendusi või asutusi, kelle tegevus või tegu on 2016. aastal kaasa aidanud valla arengule ja olnud positiivse mõjuga, et koos saaksime selgitada inimese ja sündmuse, kes väärivad tiitlit "Aasta tegija 2016" ja "Aasta tegu 2016",” lausus ta.

Ettepanekuid aunimetuste määramiseks võivad teha füüsilised ja juriidilised isikud, asutused ja ühendused. Soomets täpsustas, et taotlus võiks mahutada ühele A4 leheküljele ja sisaldama esitatava iseloomustust ja põhjendust. Kandidaatide esitamise tähtaeg on 16. jaanuar kuni 2. veebruar. Tähtajaliselt esitatuks loetakse ettepanekud, mis on saabunud Türi Vallavalitsuse kantseleisse elektroooniliselt e-posti aadressil vallavalitsus@tyri.ee või postiaadressil Türi vald, Türi linn, Kohtu tn 2 hiljemalt 2. veebruaril kell 17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles