Reede hommikul avatakse Türi peatänava ääres uus söögikoht. Koha omanik panustab ennekõike pastadele ja pitsadele, kusjuures olemas on ka söö-palju-jaksad buffet-laud (pitsad, supp, kodukali, salat, sai).
Tellijale
Türil avab uksed pitsaarmastajate unistuste söögikoht
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui erinevat köögitehnikat oli ta varunud juba augustist, sai türilane Kaido Lepik eelmisest töökohast, Soome pealinnas Helsingis asuva restoraniketi vanemkoka ametist tulema alles detsembri lõpus. Soov alustada pärast kolme aastast äraolekut uut aastat kodukandis ja oma söögikohaga, teadis Lepik novembrist, oma 34. sünnipäevast saati. «Tegin otsuse, et olen kodus, raha pole elus kõige tähtsam. Pere vajab mind kodus. Tahan olla isa oma nelja-aastasele pojale ja peagi aastaseks saavale tütrele, mitte keegi, kes pisteliselt kodus käib,» põhjendas ta.