Töötukassal on uued ruumid

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jõustunud töövõimereform nõudis töötukassalt ruume eravestlusteks klientidega, pärast põhjalikku siseruumide remonti saadi neid rohkem, kui easialgu kohe vajagi.

Töötukassa Järva osakonna juhataja Eha Tasang sõnas, et juba eelmise aasta juulist hakkasid nad vastu võtma inimesi, kellel oli tervisega probleeme ja kes tahtsid taotleda töövõime hindamist. „Kuigi seda võib teha ka kodus interneti teel, selgus, et meie maakonna inimesed tahavad siiski suhelda töötukassas juhtumikorraldajaga,” selgitas ta. Nii pidid amet delikaatsematel teemadel eravestluste tarvis looma uued töökohad. „Avatud saal selleks enam ei sobinud ja alustasime veel eelmisel aastal ulatuslikuma siseremondiga,” sõnas Tasang.

Jaanuaris said ruumid valmis ja juhtumikorraldajatele loodi viis eraldatud töökohta. Kuigi praegu on tööl neli juhtumikorraldajat, siis tasangu meelest tasus ümberkorraldusi tehes mõelda ka tulevikule. „Kuigi praegune töökoormus on kõigil piisav, võib see ennustuste järgi aasta paari pärast suureneda nii, et vajame juurde veel ühte juhtumikorraldajat,” teatas Tasang.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles