Ettevõtluskonkursile on saabunud kümmekond ettepanekut

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Türi vald

Seni on Türi vallavalitsuse ettevõtluskonkursile esitatud viiest kategooriast kandidaate vaid mõnesse ning valla arendusjuht ärgitab inimesi, asutusi ja ettevõtjaid suuremale aktiivsusele. Kandidaate saab esitada kuni 10. veebruarini.

Türi vallavalitsuse arendusjuht Üllar Vahtramäe sõnas, et 1. veebruari seisuga on kandidaate esitatud kümmekond, neist enamus parima toote ja teenuse kategoorias. „parima talu saame ka valitud ja ettevõttegi nimetatud, kuid edasi läheb keeruliseks, sest kandidaate pole esitatud veel ei edukaima alustava ettevõtte ega valla parim töökollektiivi juhi tunnustamiseks,” lausus ta.

Vahtramäe sõnutsi kandiaate neilegi peaks küllaga jaguma ja õnneks on aegagi, et neid vallavalitsusele veel esitada. „Nii ma väga veel esitatud kandidaate vähesuse üle ei muretse, sest varasemadki konkursid on näidanud,e t suurem osa aktiviseerub just viimastel päevadel,” selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles