Koolitaja peab juhtimist ebaloomulikuks tegevuseks

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk eelmise aasta personalikonverentsist
Hetk eelmise aasta personalikonverentsist Foto: www.personalikonverents.com

Üks Thinkers50 juhtimismõtlejatest ja London Business Schooli professor, kes tuleb tänavusele personalijuhtimise aastakonverentsile kõnelema, tutvustab hea juhtimise kolme põhimõtet.

XXV PARE Personalijuhtimise Aastakonverentsi "Päev pärast homset" üheks peaesinejaks on Julian Birkinshaw, kes on üks Thinkers50 juhtimismõtlejatest ja London Business Schooli professor. Ta on kirjutanud ka raamatu „Becoming a Better Boss: Why good management is so difficult“(„Paremaks juhiks! Miks hea juhtimine on nii keeruline“).

Ome ettekandes on Julian Birkinshaw lubanud selgitada lahti, miks enamiku juhtide jaoks on juhtimine ebaloomulik tegevus. Sellise ühe olulisema järelduseni jõudis professor Birkinshaw raamatu jaoks uurimistööd tehes. Kuigi juhid tegelikult ju teavad, mida nad peaks tegema: põnevad ülesanded, selged suunised, vabad käed tegutsemiseks, tagasiside, vajadusel tugi ja tunnustus tehtud töö eest. Üllatusena teevad seda regulaarselt vaid vähesed juhid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles