Selgusid Türi valla ettevõtluskonkursi parimad

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Tänasel istungil kinnitas Türi vallavalitsus 2016. aasta parimate ettevõtete ja füüsilisest isikust ettevõtjate tunnustuseks välja kuulutatud ettevõtluskonkursi võitjad.

Türi valla arendusjuht Üllar Vahtramäe ütlust mööda esitati tänavu viies kategoorias kokku 22 ankeeti, neist 14 parima toote-teenuse kategoorias, kus enim oli nimetatud Türi ujula aurusauna teenust ja lasterõivaste õmblemist. "Parim ettevõte ja edukaim alustav ettevõte selgus kolme kandidaadi hulgast, üks kandidaat oli esitatud nii parima talu kui ka valla parima töökollektiivi juhi kategoorias,” täpsustas Vahtramäe.

Türi valla parim ettevõte 2016 on OÜ HTM Grupp, kes kodulehe teave põhjal on asutatud 1997. aastal Kabala külas. Ettevõttee tegevusala on põllumajandussaaduste kasvatus, töötlus ja tootmine ning kokkuost ja turustamine. Ettevõte juhindub oma tegevuses keskkonnasõbraliku majandamise nõuetest ja sai 2016. aastal usaldusväärse ettevõtte sertifikaadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles