Küsitlus: Millised on teile kevade esimesed märgid?

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Anneli
Mets
taimekasvataja


No mis sel taimekasvatajal on – kui saab hakata kasvuhoonet kütma ja taimi sisse viima! Tänavu hakkasime kütma 26. veebruaril, lilletaimed ja amplitaimed on sees, et need lillelaada ajaks õitsema hakkaksid.
Ma eriti tubane inimene ei ole ja liigun palju looduses. Esimene kevademärk looduses on minu arust see, et päike hakkab lumehangesid sööma, seda oli veebruaris juba näha. Kevade lõhna oli ka veebruaris kindlasti juba tunda.

Ülle
Välimäe
Kevadpealinna korraldustoimkonna juht


Esimesed kevademärgid on tilkuvad räästad. Päike hakkab teistmoodi paistma, paneb räästad tilkuma ja siis hakkab mure hinge pugema – kevadpealinnaaeg hakkab lähenema!
Kevadet kuulutavad ka talvised linnud, kes hakkavad teistmoodi laulma. Mingi ärevus poeb hinge, kevade lõhnad on õhus. Kui lähen õhtul koju, seisan keset õue ja hingan kevadet sisse. Teistmoodi lõhnad on õhus.

Rauno
Stein
Paide gümnaasiumi abiturient


Tänavu on kindlasti üks kevademärke, et mul oli praegu just proovikirjand. Eksaminärv tekib nüüd. Proovikirjand näitas, et eksamid ongi kohe siin ja koolilõpp ongi nüüd käes. Proovikirjand oleks võinud veidi paremini minna. Kuu aega loen rohkem, vaatan uudiseid ja jätan mingeid asju meelde.
Igal aastal on kevademärk olnud see, et rohkem on päikest. See teeb tuju paremaks.
Üks lind on ka alati, kelle laul meenutab mulle, et kevad tuleb, aga ma ei tea, mis ta nimi on.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles