Kümmekond koolinoort saavad suvel tööd Maximas

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima X kauplus.
Maxima X kauplus. Foto: Postimees/Tarbija14.ee

Paide ja Türi Maxima X kauplustes saab suvel tööd kümmekond koolinoort, üle Eesti pakub kauplustekett võimalust oma raha teenida 500 koolinoorele.

Maxima Eesti OÜ avalike suhete juht Katja Ljubobratets sõnas, et sel suvel saavad 500 vähemalt 16-aastast õpilast võimaluse teenida oma raha Eesti suurima tööandja juures töötades. „Meie Paide ja Türi Maxima X kauplused ootavad sel suvel tööle kümmekond koolinoort. Täpne arv sõltub eelkõige sellest, mis ajal õpilased ise on valmis meie juures töötama - kuu aega või lausa kogu suve vältel,” täpsustas ta.

Oma soovist tulla tööle mõnda Maxima Eesti kauplusesse, ettevõtte logistikakeskusse või tootmisüksustesse tuleb teada anda jaeketi personaliosakonnale hiljemalt mais. Mida varem vastav info kauplusteketini jõuab, seda kiiremini jõutakse ka omavahelisele kokkuleppele ning vormistada kõik selleks nõutud dokumendid alates vanema volitusest kuni tervisetõendini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles