Algab üheksas vanapaberi kogumise kampaania

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Väätsa Prügila korraldab järjekordse kampaania «Vanapaber 2011».

Väätsa Prügila projektijuht Toomas Laimets ütles, et kampaania eesmärgiks on vanapaberi kogumise ja taaskäitlusse suunamise abil hoida kokku loodusressursse ning vähendada prügilatesse ladestamisele minevaid vanapaberikoguseid.


Üheksas vanapaberi kogumise kampaania algab 11. aprillil ja kestab 6. maini. Lisaks Järvamaa koolidele osalevad selles ka Raplamaa haridusasutused.
Arvestus käib eraldi põhikoolidele ja gümnaasiumidele ning koolid järjestuvad ka ühe õpilase kohta kogutud vanapaberikoguse järgi. Kogu kampaania vältel on kodulehe www.jarva.ee Väätsa Prügila lingil üleval värske teave.


Tublimatele koolidele on auhinnaks rahapreemia, kleebised, T-särgid, lisaks üllatusauhindu kampaania toetajatelt. «Ühe rahalise preemia suurusega 125 eurot loosime välja kõigi kampaanias osalevate koolide vahel,» lisas Laimets.
«Vanapaber 2011» avaseminar on Tartu Ülikooli Türi kolledžis 7. aprillil kell 13.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles