Ettevõtlusnädal võtab sihikule noored

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Erakogu

Oktoobri algul tuleva ettevõtlusnädala üritused on mõeldud noortele alustavatele ja tegutsevatele ettevõtjatele, esinema on tulemas mitu noort edukat ettevõtjat kaugemaltki.

Üheteistkümnes Järvamaa ettevõtlusnädal on varasema novembri asemel koos üleeestilise ettevõtlusnädalaga 2.–6. oktoobril. Eesmärgiks on endiselt arendada inimestes ettevõtlikku eluhoiakut ja soosivat suhtumist ettevõtlusse.

Tänavu on maakonnas ettevõtmist koordineeriva Järvamaa arenduskeskuse juhi Katrin Puusepa selgitusel sihikul 16–35aastased inimesed, et neid julgustada ja inspireerida ettevõtlusega alustama. „Ootame osalema tugeva tahtmisega inimesi, kes soovivad oma ideedega luua ühiskonda uut väärtust ja anda oma ettevõtliku vaimuga riigi majandusse hea tõuge. Oleme ettevõtlusnädala üritused mõelnud turismiettevõtjatele, noortele, alustavatele ja tegutsevatele ettevõtjatele,” selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles