Albu noortekeskuses hakatakse televisooni tegema

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Albu noortekeskuses toimub projekt "Noored meediakoolitusega aktiivseks kogukonnaliikmeks" raames, mille käigus saavad noored katsetada rolle nii kaamera ees kui kaamera taga.

Teemaks on televisioon ja liikuva pildiga seonduv (ka Youtube). Kehastuda saab reporteriks, olla operaator või hoopiski monteerija. Tegemist on oktoobrist maini kestva koolitusega, mis toimub nädalavahetusel üks kord kuus. Koolituse läbiviijaks on Balti filmi- ja meediakool ning see on mõeldud 14–26-aastastele.

Huvilistel on soovitatav osa võtta kõikidest õppepäevadest, sest teletöö on põnev meeskonnatöö, kus hea toimetaja oskab operaatoriga koostööd teha; teab, milliseid plaane on monteerijal montaažis vaja. Hea monteerija on valmis oma tiimi aitama.

"Osaleda saab ka üksikutel õppepäevadel, aga palun ole siiski valmis andma oma panus kohaliku elu kajastava uudistesaate tegemisel," kirjutavad projekti elluviijad Albu noortekeskuses Facebooki lehel.

Huvilised saavad täpsemat infot Albu valla huvi- ja noortejuhilt Kristiina Oprištšenkolt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles