Järvamaa valib reedeni aasta isa

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Leppoja /Järva maavalitsus

Järva maavalitsus, Naiskodukaitse Järva ringkond, Kaitseliidu Järva malev  kuulutavad välja konkursi „Järvamaa aasta isa 2017". Kandidaate väärika tiitliga tunnustamiseks saab esitada 20. oktoobrini.

 

Maavanem Alo Aasma ütles, et konkursi eesmärk on väärtustada tervet ja tugevat peret ning isa rolli perekonnas. Kandidaate võivad üles seada nii üksikisikud, omavalitsused kui ka organisatsioonid ja ettevõtted ehk teisisõnu kõik, kes on märganud häid ning eeskujulikke Järvamaa isasid, keda tunnustada ja teistele eeskujuks tuua.  “Tunnustuse ja lugupidamisega käib kaasas ka gloobusekujuline sepistatud talisman mis ka aastakümnete pärast laureaadile loodetavasti naerumuige näole toob ning meenutab tema ja tema tegude olulisust oma perekonna ja Järvamaa jaoks," lisas Aasma.

„Isaks olemine on mehe kõige tähtsam roll. Lapsele on isa ilmasammas, kellele saab alati kindel olla ning kes on alati olemas. Usun südamest ja tean tegelikult seda juba praegu, et Järvamaa tublide emade kõrval on väga tublid isad. Eriti suurt rõõmu teevad need isad, kes  panustavad isegi rohkem, kui ühiskond neilt seda ootab. Märkame neid isasid ja esitame nad tiitlile Järvamaa aasta isa," ütles Naiskodukaitse Järva ringkonna esinaine Kirsika Ilmjärv.

Taotlused, märgusõnaga „Aasta isa" tuleb saata 20. oktoobriks e-posti aadressile info@jarva.maavalitsus.ee   või paberkandjal aadressile: Rüütli 25, 72713 Paide.

Taotluses märkida ära kandidaadi nimi, sünniaeg, elukoht, laste arv ja vanus ning vabas vormis kirjeldus ja põhjendus. Lisada ka taotluse esitaja nimi ja kontaktandmed.

Esimest korda valiti Järvamaa aasta isa 2015. aastal ja selleks sai Paide päästekomando pealik Valeri Ivanov. Möödunud aastal sai kõrge tunnustuse osaliseks Ambla spordiklubi juhatuse esimees ja treener Reimo Kaasiku (pildil).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles