Parima põllumehe töökus ulatub ka Järvamaale

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väätsa Agro juhatuse liige Margus Muld teab, et lehmadele on ühel ja samal ajal lüpsile pääseda väga tähtis ning abi pole sellestki, kui neile kasvõi kella näidates selgitada, et lüpsiaeg on lükkunud nüüd lihtsalt tund aega edasi.
Väätsa Agro juhatuse liige Margus Muld teab, et lehmadele on ühel ja samal ajal lüpsile pääseda väga tähtis ning abi pole sellestki, kui neile kasvõi kella näidates selgitada, et lüpsiaeg on lükkunud nüüd lihtsalt tund aega edasi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Teisipäeval Tallinnas riigikogu konverentsikeskuses peetud konverentsil kuulutati üheks tiitlivõitjaks Trigon Dairy Farming Estonia ASi juht Margus Muld, kes juhib Trigon Dairy Farming Estonia ASis looma- ja taimekasvatust nii Kärla, Väätsa kui ka Kaiu farmides.

Kõige silmapaistvamad tulemused on saavutatud Kaius, seal tehtu tõi Margus Mullale tänavu parima piimakarjakasvataja tiitli, kuid selle aupaistet kumab Mulla sõnutsi kindlasti ka Järvamaale. „Kuigi Kaiu farmi pealt sain tiitli, läheb Väätsa Agrolgi aina paremini, sest juhatan ju kõiki ikka võrdselt,” kinnitas ta.

Raplamaal Kaiu LT osaühingu farmis suudeti tõsta lehmade piimatoodang üle 12 200 kilo lehma kohta aastas. See tulemus tõstis  farmi piimatoodangult lehma kohta Eesti absoluutsesse eliiti. Väätsa Agro Lõõla suurfarmis on lehamde piimatoodang üle 10 900 kilo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles