S***** saia ei saa, luuletuse aga küll

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Männil
Peep Männil Foto: Järva Teataja

ETV saatesari „Osoon” avaldas oma Facebooki lehel videoklipi hiljuti toimunud käigust ajuloendusele, kus osalenud nägid lisaks kitsedele, põtradele ja karule ka värskeid hundi väljaheiteid. Hetkest inspireerituna tabas samuti seltskonda kuulunud järvalasest ulukiuurijat Peep Männilit luulepuhang.

Muusika- ja luuleteemad pole igapäevaselt Keskkonnaagentuuris juhtivspetsialisti ja ulukiasjatundjana töötava Männili jaoks sugugi tundmatu maa.

Aasta alguses ilmus temast pikem lugu ajakirjas „Eesti mets”, kust võis lugeda, et keskkonnaagentuuri juhtivspetsialisti Peep Männil on olnud punkar ja pole punkmuusikat minetanud praegugi. Tegelikult ongi tema edu taga punk. Kümnendas klassis visati ta punkarluse pärast Tallinna 10. keskkoolist välja ja ta hakkas õppima Lilleküla kolmandas. See kool andis bioloogias tugeva põhja ning Männil usub, et seetõttu ta Tartu ülikooli bioloogiasse sisse saigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles